Make your own free website on Tripod.com
Left Circle WBS Title
 
DOWNLOAD Ambil ini benda

Silahkan deh elu klik kanan di masing-masing link di bawah eni. Abis itu elu pilih 'Save Target As ...'. Elu simpen deh di tempat nyang elu bakal bise jalanin itu filenye (Misalnye di C:\TEMP). Abis elu download, elu cek deh ye care nginstalnye.

Ana memberikan jaminan pribadi bahwa aplikasi nyang ana bikin eni nggak akan macem-macemin komputer ente. Begitu juga dengan kondisi filenya. Ana jamin ana udah sekuat ana bisa ngejaga file-file entu selama ada di komputer ana dan saat ana upload ke Tripod nggak kena virus dan gerombolannya.

Namun ana juga ngarepin ente tetep make antivirus di komputer ente. Biar ane juga nggak kena getahnye kalo seandainya ada perilaku aneh di komputer ente gara-gara ade virusnye. Shit happens Man..

Have Fun.. Semoga warnet ente cepet balik modal... Dan jangan lupa.. kalo suka, daftarin ya...